Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangına dayanıklı yangın bapları ile müntesip firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE onayından kaydetmek muhtevain sınav dokumalacak kapılarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

çatı kucaklerinde sırça veya mühür sandık olan daha ferah ve kullanışlı yangın bapları tercih edilebilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval düzenıyoruz.

Tütün sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış bapsı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca örgüda bulundurulması mecburi hale yangın kapısı getirilmiştir.

Hassaten, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kapı sargılantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına sebep olur.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı kabahatsiz katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip Yangın Kapısı olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden hariçya dürüst açılmaktadır.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page